Black Friday kutya kiadásban

Black friday akció

Ha a Black Friday-ről vagy a Cyber Monday-ről van szó, mindenkinek az őrült nagy sorok és a még őrültebb akciók jutnak eszükbe. Sokan ilyenkor vesznek elektronikai termékeket vagy éppen azt, ami nagy akcióban található. Mondhatni ez a megfelelő alkalom a karácsonyi ajándékok beszerzésére. Hiszen ki ne akarná minél nagyobb kedvezménnyel megvenni az ajándékokat? 


Na de várjunk csak. Ha jól szétnézünk, mindenki csak embertársainak vásárol be akár karácsonyra, akár más alkalomra. És ki gondol a kiskedvencére? A házi kedvenceink a mi választott családunk, ezért természetesen őket is megilleti az, hogy felvegyük az ünnepi terveinkbe és a karácsonyi bevásárló listába. 

Milliónyi akciós ajánlattal találkozhatunk akár a neten,akár az üzletekben a Black Friday és a Cyber Monday alkalmával. Miért hagynánk ki ezeket az ajánlatokat? 

Mint büszke kutyatulajdonos tudom, hogy a kisállatoknak is jól esik időnként egy kis ajándék. Lehet az jutalomfalat vagy akár egy tárgy, de a kis farok csóválása mindent elárul majd az érzéseiről. Ilyenkor nekik is szuper áron vásárolhatunk karácsonyra egy kis ajándékot. 

 

Már régi a nyakörv? 

Nem jól funkcionál a póráz? 

Esetleg tönkrement egy játék? 

 

Nézz szét oldalunkon, mivel jobbnál jobb ajánlatokkal fogsz találkozni! Sőt, nem csak kedvezményekkel, hanem ingyenes kiszállítással is kedveskedünk a vásárlóinknak.

Hát nem megéri?!

A karácsonyi családi fotózáson elengedhetetlen, hogy kis kedvencünk is rajta szerepeljen. Válasszunk neki egy alkalomhoz illő, mégis olyan terméket, amit aztán a későbbiekben is tudunk majd használni. Ez a piros, szegecsekkel díszített nyakörv tökéletes választás, mivel a piros szín nem csak a karácsony jelképes színe, hanem egyszerű és elegáns megjelenést fog kölcsönözni kisállata számára. Azonban ezt a nyakörvet, nem csak a ezen alkalommal tudjuk használatba venni. Dizájnjának köszönhetően tökéletes nyakörv a mindennapokra is.

nyakörv akció

 

Játékaink a karácsonyi ebéd alatt is elszórakoztatják majd kisállatainkat. Például a Hachi névre keresztelt játékunkba tegyünk pár falatot és már is játszhat vele a kis kedvencünk. Így nem csak a finom ételt élvezheti, hanem mindemellett le is fogja foglalni őt egy kis időre. 

Black friday akciók

 

 

A kis barátaink egy hihetetlen ajándékok számunkra, csillapítják a stresszt és mosolyra késztetnek minket. Akkor miért ne viszonoznánk a szívességet? 

Végülis hát, bátran merjük megajándékozni kis barátunkat is. Biztosak lehetünk benne, hogy ők is nagyon fognak örülni az ajándéknak/ ajándékoknak.

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.