Vidd magaddal a legjobb barátodat is!

kutyabarát helyek

Nem akarod otthon hagyni négylábú barátodat, pedig kávéznál vagy ennél egy jót? Ez nem akadály! Budapesten számos vendéglátóhely rájött arra, hogy sokkal több embert tudnak bevonzani, ha nem csak nekik, hanem kis kedvenceiknek is kedveskednek. 


Nagyon sok budapesti kávézó, étterem és bevásárlóközpont nyitotta ki kapuit az állatok előtt is. Ez nem csak abban mutatkozik meg, hogy beengedik őket az adott helyre, hanem a különböző pontokon elhelyezett vizes tálkák is erről árulkodnak. 

Na de nézzük is meg milyen kutyabarát helyek vannak Budapesten.


Vendéglátóhelyek:


  • My Little Melbourne már biztos ismerősen hangzik, ha szereted a finom kávét. Előfordulhat, hogy nem tudtad, de náluk is van lehetőség kutyával meginni kedvenc kávéd. Az üzletük nem nagy, azonban ha a közelükben sétálnátok mindenképpen nézzetek be hozzájuk. 

    • Hogy egy kicsit elrugaszkodjunk a talajról hoztunk egy rooftop bárt is. Ez nem más mint a 360 bár, ahol kiskedvencünk már a magasból is meg tudja csodálni Budapestet. Mi ki nem hagynánk ezt az élményt!

    • Esetleg reggelizni lenne kedved? Nem probléma. Nézz be a Törökmézbe, ami Buda egyik legjobb reggelizője. 100% arabica kávé és helyben készült reggelik várnak téged és kis barátodat. 

    • Mit szólnál ha azt mondanánk bármikor meg tudsz inni egy kis italt a barátokkal és közben veled lehet kis kedvenced is? Akvárium klub szívesen fogad téged és kutyádat is, ha egy szabadtéri helyre szeretnél menni. Egész napos zene és jó hangulat vár titeket!

    • Ha az éjszakai életbe szeretnél kicsit belelesni, akkor a Divino a te helyed. Finomabbnál finomabb boraikat kóstolhatod meg, azonban ha megéheznél se kell aggódni, ugyanis bárfoodjukból bármikor tudsz rendelni.

    • Megemlítendő az a hely is, ahol külön kutyáink számára készítenek kekszeket, tortákat és különböző süteményeket. Neve igen találó, ugyanis Kutyapékség néven működik ez a csoda kis hely. Kisállatodat meglepheted születésnapjára vagy akár csak kedvességből egy neki készült tortával. 

    • Ami különösen elnyerte a tetszésünket az az Anjuna Ice Pops, ugyanis nem csak saját magunk ehetünk nagyon finom gluténmentes és vegán jégkrémet, hanem kutyánk is velünk élvezheti az ízeket. Az Anjuna for Dogs küldetésük lényege, hogy állatorvosok által engedélyezett kutya jégkrémet hoztak létre. Mi lehet ennél csodásabb, hogy együtt eszitek a jégkrémet a kutyáddal?

     

    • Szabadulószoba kutyával? IGEN.  A Neverland nem csak a kutyásokat fogadja nagy szeretettel, hanem bizony náluk is vár egy igazán kedves kis jószág. Berlusconi a vizsla gondoskodik a jó hangilatról, míg te és a barátaid nagy megpróbáltatásokon mentek keresztül.

    Érdemes a honlapjukon tájékozódni, ugyanis erre csak a kijelölt üzletjükben van lehetőség. 


    Íme tehát pár hely Budapesten, ahol kisállatoddal együtt élvezhetitek a napot. 

    A felsoroltakon kívül még rengeteg kutyabarát hely van Budapesten, így tehát ne félj magaddal vinni kis barátodat, bárhová is mész. Mindenhol találni fogsz egy helyet ahová ketten vagy akár többen is be tudtok majd menni. Fedezzétek fel közösen Budapestet!

    Hozzászólás írása

    Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.