Miért jobb a bőr nyakörv és póráz?

bőr nyakörv és póráz 
 Hazánkban kevésbé népszerűek a bőr kutyanyakörvek és pórázok, azonban írásunk után lehet te is átgondolod, hogy eddig miért nem ezeket használtad kis kedvenced számára. A kutya nyakörve elengedhetetlen kelléke a képzéseknek és a kutya általános biztonságának. Így felmerülhet a kérdés: miért csak magadnak engeded meg a luxust, ha háziállatodnak is választhatod a legjobbat?

 Bőr nyakörv és póráz

  • Állatbarát
  • Tartós
  • Kényelmes
  • Divatos
  • Kézzel készült
  • Környezetbarát

 Több különböző előnnyel rendelkeznek a klasszikus bőr anyagú, mint a nylon/ textil nyakörvek. A bőr természetes anyag és gyakran kevésbé irritáló, mint más anyagok. A nejlon nyakörveknél jellemző a kiütés, bőr irritáció, főleg az érzékeny bőrű kutyáknál. A kutya nyakörvéhez használt egyéb anyagokkal ellentétben a bőr könnyű és nem koptatja a kutya nyakát. Miért akarnád, hogy a kis kedvencednek rossz legyen, ha a saját kényelmed is fontos?

Rugalmasságának köszönhetően nehezebben szakad és nagyobb biztonságot nyújt a kis- és nagytestű kutyáknak is. Kényelmes mindemellett tartós, mivel nem tágul olyan gyorsan, mint a nylon anyagú nyakörvek. Megfelelő ápolás mellett akár több tíz évig is megőrzi tökéletes kinézetét. Tartóssága miatt biztos lehet abban, hogy pénzt tud megtakarítani, mivel évekig nem kell lecserélnie a nyakörvet/ pórázt. A bőr póráz a gazda számára is kényelmesebb, mivel anyaga nem durva, és húzása során sem sérti a kezet. A kutya növekedése során egyszerűen és gyorsan beállítható a megfelelő méret, a több lyuk kialakítása miatt. A bőr vízálló anyag, ezért kutyája kényelmesen érintkezhet vízzel anélkül, hogy a nyakörv sérülést szenvedne.

Mindezek mellett a bőr nyakörv és póráz nagyszerű megjelenést kölcsönöz kutyája számára. Mindig jól mutat és örök klasszikus marad az évek múltával is. A bőr nyakörv is lehet mintás, szegecses és különböző színű, ez adva a lehetőséget, hogy mindenki megtalálja a kutyája számára a legmegfelelőbb választást.

Termékeinket kézzel készítették az Európai Unióban, gondos és egyedi megtervezéssel. Prémium minőséget biztosítunk minden termékünkre. Továbbá bőr termékeink természetes anyagokból készülnek, így teljes mértékben védik a környezetet.

 Megemlítendő, hogy bármilyen anyagú nyakörvről, hámról is van szó, ajánlatos otthon levenni az állatokról az esetleges balesetek elkerülése végett.

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.